Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μ-Π-Ο-Υ-Κ-ΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ



Γεια σας. Εφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού του Τσαμπιονς Λιγκ, από την μια η Μπαγερν με προπονητή τον Γιουπ Χάινκες με εφεση στο επιθετικό παιχνίδι και από την αλλή ο Ντι Ματεο με παρά πολλή καλή αμυντική τακτική. Για τους Γερμανούς είναι ο ενατος τελικός και για τους Αγγλους ο δεύτερος, για την Μπαγερν οι 3 πρώτες κατακτήσεις ήρθαν σε 3 σερί χρόνια , το 1974 με Ατλέτικο, το 1975 με Λιντς και το 1976 με Σεντ-Ετιέν, ενώ το 2001 νίκησε στον τελικό την Βαλένθια.
Οι αποτυχίες ήρθαν το 1982 με την Άστον Βίλα, το 1987 με την Πόρτο, το 1999 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το 2010 με την Ίντερ.
Δηλαδή έχει αντιμετωπίσει σε τελικό 3 φορές αγγλική ομάδα, νίκησε την πρώτη την Λιντς, αλλά έχασε εν συνεχεία από Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ενω η Τσέλσι θα αγωνιστεί στον τελικό μόλις για 2η φορά στην ιστορία της, διεκδικώντας το πρώτο της τρόπαιο, καθώς στον πρώτο της τελικό είχε χάσει το 2008 στην Μόσχα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (στα πέναλτι).
Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία) : Ηταν ο άρχοντας της αναμέτρησης και στις δύο μόνο ήττες που έχει υποστεί η Μπαγερν στα 40 τελευταία παιχνίδια της στο ( Αλιάντς Αρένα ) στο 0-2 από την Μπορντό στις 3/11/09 ( φάση ομίλων ) και το 2-3 από την Ιντερ στις 15/3/11 !!! Ο τελικός θα είναι το μεγαλύτερο ματς της καριέρας του.
Υπενθυμίζεται πως λόγω καρτών δεν θα ενισχύσουν την Τσέλσι οι Τέρι, Ραμίρες, Μεϊρέλες και Ιβάνοβιτς. Από την Μπάγερν Μονάχου θα απουσιάσουν οι  Νταβίντ Αλάμπα, Λουίς Γκουστάβο και Χόλγκερ Μπαντστούμπερ.




Οι πιθανές συνθέσεις
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Τιμοστσούκ, Κοντέντο, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάριο Γκόμεθ.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποζίνγκουα, Γκάρι Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Άσλεϊ Κόουλ, Εσιέν, Όμπι Μίκελ, Λάμπαρντ, Μάτα, Καλού, Ντρογκμπά.

Η γνώμη μου : Η λογική λεέι με τα προβληματα που εχουνε και οι δύο ομαδες στη αμυνα θα σκοραρουν και οι δύο άρα πάμε στο goal-goal με αποδόση 1.60 και για πρώτος παίκτης που θα σκοραρει παίζουμε από Μπαγερν τον Ριμπερι με αποδόση 8,  και από τη Τσέλσι τον Λαμπαρντ με αποδόση 12....

Από το αλλο κουπόνι της σημερινής μέρας παίζουμε:

ΤΡΙΑΔΑ

228 . ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ = OVER (1.65)
238. ΟΥΕΣΚΑ - ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ = 2 (2.75)
241. ΧΟΝΕΦΟΣ - ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ = 1 (2.35)

* Με απόδοση 10.6

Καλά κέρδη!!!!!!!






2 σχόλια:

  1. Όσα προβλήματα και αν έχουν οι δύο ομάδες, δεν παύει να είναι τελικός. Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα. Η Bayern ναι μεν παίζει στο γήπεδό της αλλά στον τελικό κυπέλλου Γερμανίας έχασε με πεντάρα από την Dortmund!.

    Το σετ αποδόσεων που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην bt365 1,66 (1) - 4,20 (Χ) - 5,00 (2) δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

    Επομένως θα κινηθούμε στο ασιατικό διπλό με +1 goal πλεονέκτημα στην Chelsea απόδοση 1,725, όπου πάμε ταμείο με Χ2 και με ήττα της Chelase με 1 goal διαφορά έχουμε επιστροφή του πονταρίσματος μας.

    Για Fun Bet ρίχνουμε την ανατροπή 2ημ/1τελ, και any time scorer Tomas Muller 3,40, Drogba 3,75 (!!) και Lampard 5,50 (αποδόσεις bet365)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/12, 6:44 μ.μ.

    Πράγματι χαμηλός ο άσος και δεν αξίζει για σοβαρό ποντάρισμα. Συμφωνώ με τα anytime στους σκόρερ, θα πρόσθετα και Γκόμεζ εγώ αν και είναι χαμηλό το ποσοστό του λόγω του προβλέψιμου τρόπου ανάπτυξης της Μπάγερν που πάντοτε αποτελεί σημείο αναφοράς της στην αντίπαλη περιοχή...

    Και το "Χ" στο ημίχρονο είναι μια ιδέα πάντως, αν κινηθεί κάποιος στη λογική του "σφιχτού" τελικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή